Начало - реплика часовници
-> Ние сме просто отново от сигурност е един от най-важните поводи в (и реплика гледате журналист) година на влюбения часовника: Salon Worldwide Haute Horlogerie в Женева на, точно там, където луксозни часовници модели под егидата на екипа на Richemont (в допълнение до няколко други модели, които благоприятстват относителната ведра на SIHH на ръгби-схватката дандания на други часовника Истинен, Baselworld) покаже това, което е ново и (надяваме се) завладяваща за 2012 г. Той е вихрушка -five пъти, буквално огромен избор на часовници реплика, а също и близко-невъзможната задача да се опитва да продължи да поддържа всичко, което имаш намерена в предвид, когато се случи да бъде домакинство.
Всеки 12 месеца, обаче, има някои часовници реплика, че това е наистина няма затруднения да си спомнят, и един от по същество най-запомнящите този 12 месеца (и един от далеч от най-обсъжданите реплика часовници между участниците) е Jaeger LeCoultre Spherotourbillon, считан за един от новите трудни реплика часовници JLC се основава на концепцията за близнаци Wing. Основната концепция в задната част на часовници реплика на близнак Wing е винаги да има две безпристрастни способност ресурси (по същество, Два отделни mainsprings.) Един мотив правомощия оборудването Основния подготвят и също другият се използва за източник на енергия, за да независимо от това, което усложнение в действителност е бил изработен в с наслаждават. Обосновката в задната част на тази сграда е проста: усложнение има вероятност да наруши точността на часовник от кражба на електрическа енергия, когато тя може да бъде в употреба, от вашето оцеляване, перфектен клонинг часовник , които нуждае като редовен въртящ момент, както е възможно да се работи перфектно. (Хронографи, като илюстрация, евентуално може да се движи с различна скорост в случай на хронографа е включен, отколкото когато тя наистина не е.)
Разтворът в конвенционалната часовникарство трябва да бъде основно работят отлично лечение от развитието на усложнението, така че да се намали сумата, която въртящ момент може да се различава, когато усложнение е в експлоатация. Jaeger LeCoultre, от друга страна, е избрала за допълнителен отговор он което им позволява да се включи доста нови и полезни качества в Spherotourbillon.
The Spherotourbillon е, както е очевидно, в името, а Tourbillon часовник. Напомняне: на Tourbillon е често единица би трябвало да се бори с разрушителните резултати от тежестта върху прецизността на насладите, чрез вкарване на мигрирането рамките въртящ превоз, който не позволява на мигрирането от по всяко време да бъде в една ситуация и продължителна. Tourbillons, дори и така, са били изобретени около 200 години назад, когато часовници дори и сега в крайна сметка около век вътре в дългосрочен план, и това, което функции в джобен часовник извършва значително по-малко перфектно в ръчен часовник. За да се справи с този проблем, различните ос Tourbillon е направено, по време на който Tourbillon върти цял повече от едно лице център. Първоначално разработена от английски часовникари Рандъл и Отличен, многоосните tourbillons са изключително чести, с забележителни стилове, направени от безпристрастен часовникар Томас Prescher и от Greubel Forsey, който проектирана първоначалните склонни многоосните Tourbillon Ръчни часовници, с които централната ос на Tourbillon е наклонен роднина в часовника, ако искате да се допълнително намаляване на вероятността за намирането избягат от само себе си се компрометира от гравитацията. Jaeger LeCoultre не е непознат за многоосова tourbillons от само себе си, след като направи Gyrotourbillon I и II, на две от които характеристика на Tourbillon клетка двойно.
The Spherotourbillon е определено първоначално наклонена, двойна ос Tourbillon, изработен от Jaeger LeCoultre и също първата JLC Tourbillon да използва двоен система Wing. Това наистина е един мач, направени в небето. The Tourbillon е наистина екзотично. Тук ще намерите две клетки -В вътрешни върти в момента почти всеки тридесет секунди, а също така и на външния след всеки един от 15 секунди. The Tourbillon е наклонена в ъгъл от 20 диплома, а също и пролетта на баланса е цилиндрична -an наистина рядко състояние, обикновено запазени за използване само в хронометри кораба. Ние сме наясно с всяка друга Tourbillon часовник с цилиндрична равновесие пролетта освен индивидуалното Gyrotourbillon Jaeger LeCoultre на II. Rolex Submariner 2009 часовници
Точката, която ще намерите две различни електроенергия материали също разрешени Jaeger LeCoultre да разгадаят дългогодишна дилема в Tourbillon стил, който може да се окаже, че въпреки, обявена тяхната причина за повишаване на прецизност, той всъщност е недостижим за установени повечето tourbillons в най-близкия 2-ри (това наистина е често завърши, че има стоп-секунди елемент, понякога се нарича сух, което спира секунди страна в случай на короната се извади.) тласкач изработени в случай на Spherotourbillon е мигновено отново задава секунди страна до нула, което прави възможно за него да бъде координирано с външен референтен време -всички с не спиране на часовника от експлоатация, която може да бъде възможно само защото вие ще откриете две безпристрастен електрическа енергия източници.
Всичко това е представено в рамките на красиво традиционно шаси -В Spherotourbillon независимо от неговата сложност, плюс по своята същност огромен размер в механизма за Tourbillon, е едва 42mm в диаметър плюс дебелина на удивително строен fourteen.1mm. За истинските ценители на всеки преследването на по-голяма точност в механичните часовници реплика, и за тези, които се наслаждавам в автентичен часовници рядкост, на Spherotourbillon е магия в движение.
на Jaeger LeCoultre Spherotourbillon е някъде там в червено злато само, и в допълнение в Tourbillon също включва дата и дисплей втората часова зона, както и енергиен резерв индикации за всеки енергийните доставки. Цена $ 262,000.00 USD. В
реплика TAG Heuer спорт часовници
реплика TAG Heuer Тарга Флорио часовници
реплика таг Монако часовници
реплика Tag часовници Ролекс
реплика дилър на часовника
реплика часовници пазаруват
реплика timewalker хронограф автоматични часовници
реплика timewalker Монблан часовници
Rolex вложка панел часовници
Rolex книги часовници