Начало - реплика часовници
 Една от многото нерешени отряди, които са били свързани с Breitling, на Фрече Триколори италиански Airforce висш пилотаж персонал запазва място на неговата лична. През 1983 г. името на марката с крилатата B се качват чрез стрелките трикольора да се изработи официалното им напускане. По този начин, Breitling работи внимателно с пилоти, за да може да се направи истинска авиация хронограф. А календарна година след това, през 1984 г., той е бил зависим от този ултра-функционален, първо и стилен наблюдаваме, моделът пусна своя популярен Chronomat която се има предвид факта, че се превърне в своята звезда модел и се напоследък интерпретира.
почти тридесет десетилетия след това, Breitling е увековечаването тези връзки, като за вашето Фрече Триколори специална версия в Chronomat 44 изработени по поръчка в нюанси на персонала. За отдадените на големи амбиции и подвизи и авиацията като цяло, фирмата е обикновено с участието на 1000-парче ограничено издание, заедно с един и същ уникален дизайн. Черният му избиране (много прилича на първична 1983 модела), носещи сребро-тонизирана броячи с розови ръце се отличава с марката на персонала, изписана в дванадесет часа. Състои се от няколко стрели вътре червени, бели и зелени нюанси с италианското знаме, тя наистина е гарнирани с помощта Фрече Триколори надпис P.A.N (P.A.N. престои Pattuglia Acrobatica Nazionale). В задната част на кутията носи гравирани силует в десет Aermacchi самолета в състава на отбора. Сценарият на ultrasturdy метал, както и панел с черни гумени-инкрустиран цифри атрибут satinbrushed върхове и полирани страни. реплика TAG Heuer отстъпка часовници Водоустойчив за забележителна дълбочина от 500 метра (една, 650 фута), домовете за реплика часовници Производство Breitling Калибър 01, движение на високоефективна хронограф изцяло проектиран и изработен от Breitling, и хронометър-сертифициран от COSC. Това всъщност може да се получи с помощта на избор на ленти за китки особено заедно с цяла нова черна гума каишка с релефен Breitling подпис. The Фрече Триколори Chronomat 44 плюс ограничава версия са били въведени по време на конкретна страна аранжирана с Rivolto авиобаза патрула в Североизточна Италия. На нея присъстваха пилотите на персонала, различни Breitling посетителите, заедно със сътрудници на военните, топ личности и критични асоциирани с натискането на цялата страна.
Движение: Производство Breitling Калибър 01, официално хронометър-сертифициран от COSC, selfwinding, висока честота (28,800 вибрации за всеки час), четиридесет и седем скъпоценни камъни. Около 70 часа електрически резервна мощност. 1/4-та секунда хронограф, 30-минутни и 12-часови тотализатори. Календар. Обстоятелство: метал . Водоустойчив до петстотин метра /, 50 бара (един, 650 фута). Завийте-заключена корона и pushpieces. <Б> Rolex с диаманти еднопосочен храпови зъбци въртящ панела. Огъната сапфирен кристал, glareproofed от двете страни. Диаметър: четиридесет четиримилиметър. Dial: Onyx черно. Strap / гривна: каучук Diver Pro III (с Breitling подпис) / Pilot.
реплика TAG Heuer спорт часовници
реплика TAG Heuer Тарга Флорио часовници
реплика таг Монако часовници
реплика Tag часовници Ролекс
реплика дилър на часовника
реплика часовници пазаруват
реплика timewalker хронограф автоматични часовници
реплика timewalker Монблан часовници
Rolex вложка панел часовници
Rolex книги часовници