Начало - реплика часовници
Създадена през 1950 г. от C. Von Buren, със сигурност е италиански производител на часовникарство, специализирана в Swiss построен експертни гмуркане часовници реплика. зрението му беше за вземане на най-доброто, сигурна и надеждна гмуркане часовникът да изследователите с най-дълбоките океани. Неговата страст и често задвижване за съвършенство е резултат от развитието и създаването на гмуркане часовници реплика, които могат да издържат на интензивна атмосферна щам на все още предоставят забележителна надеждност.

Отново през 1946 г. фон Бюрен SA / Montres "започна да доставя реплика часовници и watchcases тъй като те наблюдава необходимостта от реномирани, безвредни и стилни гмуркане часовници. Основател Чарлз фон Бюрен бил страстен водолаз и опита да използва и изследва своите часовници реплика от себе си, заедно с неговите заключения в реални условия той преработени и ги произвежда, за да съвършенство. Различни масивни и по-компактни стражевите марки започнаха да прилагат Squale бъдеш експерт доставчик, когато гмуркане стана любим спорт през 1960 и така те се нуждаеха гмуркане часовници реплика в рамките на тяхната асортимент бързо. по това време на време Squale беше dive- часовник, който беше купен главно в специализирано гмуркане магазин, а изходите бижута и имаше дълъг опит и разбиране на годината в създаването гмуркане часовници реплика. Най-известният и един от видовете фон Бурен случаи бързо се превръща в плана с най-добрите гмуркане насладите. Формата следва изпълнява, минималистичен стил, високо качество, елегантен и уважавани.

През 1950 г. фон Бюрен SA / Montres "започнаха да предоставят свой индивидуален набор от специализирани гмуркане часовници реплика отдолу чисто името на Squale което постави началото на образците институционална фон. Squale стана часовник за гмуркане на опция за световни шампиони свободно гмуркане и подводен риболов, като Жак Майол, Мария Treleani, Жан Tapu, Тони Салватори, както и кубинската национална група от 1967 Diving се разглеждат като тежко спорта отново след това, заедно с гмуркане-часовникът беше важна част с устройства за сигурност.

A хелий старта клапан може да бъде възможност риск-фактор плюс аспект, който може лесно да се провали подводничар Rolex цена . Squale като професионален производител гмуркане часовник видя тази основна безопасност издаване и изобретил начин да се преодолее това и така подобри безопасността и надеждността. Заключение 1960`s Squale освободен първоначалната Squale хиляда метра водолази-часовник, докато използвате изключителна стъклото на гъвкави двойни корпуси, които не са използвали или желаните клапан за освобождаване на Хелий по-дълго, което е уникално основен аспект на безопасността и новост на отлично голямо значение. A часовник за гмуркане трябва да е сигурен и надежден в почти всяко заболяване. Дори и в днешно време тук е философията производител на Squale реплика часовници.

Squale оборудван елитния корпус на гигантски разнообразие от въоръжените сили, сред тях точно там, където "Folgore бригада" елемент на италианските Въздушни сили, италианската Diving Корпуса Navy и френските специални военноморски командоси по-добре знаят като барети Verts Всичко това е построен Squale синоним е специалист, както и база за сравнение модел за професионални водолазни часовници в международен план, а той стоеше все пак се радва след много години.

идентичността Squale е наистина превод на думата си акула във френския диалект, докато на мястото, Нюшател, където фон Бюрен SA Montres произхожда. Символът на производител Squale се състои от акула и съпруг и деца оръжието от съпруга и децата фон Бюрен.

Squale момента е роднини собственост в рамките на третата ера, защото на съпрузи и деца, които точно там, където най-италианската Maggi предишни дистрибутори на фон Бюрен / Squale реплика часовници в Италия и по този начин са дори сега близки роднини, близки приятели на вашите членове фон Бюрен семейство. Веднага след оттеглянето на основателя Чарлз фон Бюрен семейството Maggi придобити името на марката Squale и продължи да предоставя Squale реплика часовници в духа и зрението на основателя Чарлз фон Бюрен до днес. Фирмата в момента се ръководи от Andrea Maggi.

Squale реплика часовници в момента има своя централен офис в центъра на прекрасния град Милано заедно с производствена база от областта Юра в Швейцария Squale реплика часовници са швейцарски и построената от майстори-часовникари в Швейцария и че просто вземете фантастичен наслада в производството и запазване на Squale наследството на доставка на надеждни, отлично направен и елегантни опитен гмуркане часовници реплика.

водещи Модели
-101 The Squale 2002 атм продукт осигурява устойчива до хиляда метра питейна вода. Това върховните Swiss предназначени за гмуркане характеристики часовници, роман натиснете за да започне еднопосочен панела, Завийте корона и винт в случай отново. Съюз сайта Продуктът е изработен от сценарий 316 хром стомана и оборудван, докато използване на ЕТА 2824 швейцарски компютъризирана калибър. Измерение на часовника е 43 * 55 мм. Crystal е three.five мм дебелина без отблясъци сапфир.

Швейцарците създаден Squale квалифициран 1521 е обща петстотинметър професионална водолазна гледате заедно с добре познатия и характерен Von Buren стил и дизайн. Този модел се предлага в широка гама от цветове. The Squale квалифицирана 1521 се предлага в 316 стомана ситуация измерване диаметър 42милиметра и също е насочена нагоре с ЕТА 2824 швейцарски компютъризирана калибър. Съюз сайта Други атрибути съдържат Завийте корона, Screw в случай назад и сапфирен кристал. Изборът за каучук каишка или стомана гривна и куполна сапфирен кристал решение е на пазара

Squale Tiger последователност реплика часовници:. Тигърът Squale разполага с отличителен тласък за стартиране Бутон за процедура панел безрисков под прекомерни ситуации. Водоустойчивостта е близо триста м. Световния съюз сайта Тигърът Squale е достъпно в 44mm, 316 случая на неръждаема стомана, която е насочена нагоре с ЕТА 2892 швейцарски компютъризирана калибър. Други характеристики включват Завийте корона реплика Rolex Submariner 6538 часовници , Screw в случай отново, минерално кристално и построен в Швейцария

Официално уеб сайт.: реплика TAG Heuer спорт часовници
реплика TAG Heuer Тарга Флорио часовници
реплика таг Монако часовници
реплика Tag часовници Ролекс
реплика дилър на часовника
реплика часовници пазаруват
реплика timewalker хронограф автоматични часовници
реплика timewalker Монблан часовници
Rolex вложка панел часовници
Rolex книги часовници