Начало - реплика часовници
Независимо, че Breitling е единственият часовникар, който има всяко движение квалифициран от COSC, нагоре чак до 3 десетилетия в миналото, то в никакъв случай не са имали много по-къща произведен калибър. В навечерието на развитието на първоначално имуществена B 01 движение, Модела от Гренхен тенденция да се възползват от ЕТА и Valjoux ebauches които са още по-усъвършенствани в Breitling Chronometrie работилници, така че да форма по-високи критерии за качество на фирмата. Въпреки това, почти всичко се променя през 2004 г., след избора да произвежда своята имат калибър, която е предизвикана от редица причини. Първо, там е все по-голям недостиг на празни действия, особено тези с по-хронограф изпълняват. Други от необходимост за по-голяма независимост по време на изработване на часовници в по-голям мащаб, е имало и престиж задвижване с кола, за да се създаде производство движение, което трябва да се отличат по отношение на надеждност, ефективност и функции. След създаването на първоначалния калибър, Breitling по-късно стартира B 04, а далеч по-просто напоследък, B 05 движение, двамата Според първоначалния само един. Преди
Breitling B01 Motion
Пет Дългогодишният DevelopmentEight десетилетия, Breitling създаден избор, който ще бъде маркиран като не е предаване на фона на часовникаря. Като се има предвид, че движението може да се счита за производство едно специално, само ако е всъщност напълно разработен в къщата, тя наистина е предприятие, което изисква голям опит, време и пари в брой. Съществената Планът беше да се направи калибър с предварително описани основните качества лекотата на употреба и надеждност. Много по-конкретно, той е бил проектиран да бъде самостоятелно ликвидация хронограф движение, като се използва включи индикация дата. Скоро след мобилизиране на различните отдели на компанията, Breitling сглобени работна сила на R D. Като се има предвид, че историята върви, в стремежа си да продължи да поддържа гаранцията на работната сила най-таен, производителят от Гренхен име на раздел PFI (Специалист Самолетни Devices) и разбият го в три секции, които в крайна сметка трябва да отговаря за отличителни цели ( специализацията на задачата не е била причинена поради секретността, но при използване на мотивацията за повишаване на ефективността). Поради факта, Breitling необходима за генериране на този калибър по-голям размер мащаб в самото начало, всеки от доставчиците на части е бил инструктиран да използва подходящи инструменти, които ще позволяват това. Доставчиците спазени и започна да предоставя жизненоважни части в спирка на 2005 г., както и в началото на разстояние от 2006
Раждането на Chronometrie две, както и Start с Движение елемент Mass ProductionBreitling B01
За тестване на потенциала на маса изход и умението на марката за да го произвежда, Breitling не предпочитат да се генерира едно или просто няколко прототипа, но избра да направи много. Тези прототипи са били след това внимателно анализирани и със сключването на календарната година, всеки от тях е COSC акредитиран с пътуващи цветове. Не след дълго Cartier фалшификати , марката построен Chronometrie 2 съоръжение, нова настройка нагоре посветени на създаването на движението в къща, която се закръглява до всички засегнати в рамките на метода специалистите. В следващите 12 месеца е бил използван, за да се въведат необходимите машини които е било необходимо за производство с голям мащаб. През 2009 г. името на марката накрая разкри първата си патентована движение, което е подходящо наречено Breitling B01. Резултатите от цялостната организация може да се докаже, заедно с безспорен факта, че Breitling е в състояние да генерира около 40 000 движения през 2011 г.
А Няколко съвета за по-прост производство и Подобрена PerformanceBreitling B01 калибър е колона колела хронограф, който е най- нормално и може би допълнителен ценен решение. Нещо повече, това прави използването на система за вертикално съединител (на хронографа и регистриране на време механизми), който се отървава от ръката скачаше веднъж аспект на хроно се активира и разфасовки определяне вероятно за разлики от своите дисплеи. Въпреки това, не може да се обясни, че това е наистина една алтернатива най-високо качество, като се има предвид, че мнения по този направят разлика обикновено са наистина разлика, дори между ръководителите на редица един от най-популярните модели часовникарство.
Освен B01 е оборудван с патентована автоматично центриране метод за нулиране, че чукове на своята Chrono елемент, който е много по същество вътре съответствието заедно със стандартната намерение за получаване на значителен мащаб, поради факта, че това означава, че че няма оскъдност за индивидуална настройка за всеки отделен калибър. Също така, първоначалната калибър от Breitling е снабден с конкретна програма индекс регулираща с много малки видими референтни индекси, които се случват, за да бъде наистина ценно с корекцията с таксата по часовник.
Breitling B01 Предложение
Облекчаването на възхитителните характеристики на този 47-бижу калибър са: една продължителна 70-часова електрическа мощност резерв придобито от един барел (необичайно висока, за да се получи самостоятелно ликвидация движение), модулна стил, който значително улеснява поддръжката, също като мигновен дата трансформира потенциал (независимо от времето от работния ден). B01 колебае в честотата на четири Hz и осигурява точност хронограф в 1/4-то на втория. Говорейки от своя хроно аспект, този калибър позволява tricompax или 3 формат регистър (с броячи на три, шест и 9 часа позиции) за своя хронограф с под-набира за малки секунди, 30 минути и дванадесет няколко часа. Що се отнася до прекратяването е, той наистина е ограничено в резултат на големия обем продукция. Независимо от това, калибъра е свързано Кот де Geneve проба, кръгла дюза, диамантени полирани откоси и snailing.
Breitling Модели с B 01 CaliberThere са различни видове от името на марката от Гренхен, които са произведени с всички първоначална Breitling производство калибъра на, въпреки сравнително краткото си съществуване. Сравнително по-дълъг списък от продукти се състои от Chronomat 01, Chronomat 01 Limited Edition реплика Rolex подводничар 2011 часовници , Chronomat 41, Chronomat 44, Chronomat четиредесет и четири Minimal версия, Chronomat 44-високо оценени Gun, Montbrillant 01, Montbrillant 01 Minimal версия, Navitimer 01, Navitimer 01 Minimal версия, Navitimer Blue Sky, Transocean Chronograph и в крайна сметка Transocean Chrono Прикован.
наследниците: B 04 B 05 MovementsBreitling първоначална в къща калибър беше след това нает като фондация с останалите две производство калибри. Първичната на лицето на тези, е Breitling B04 движение, което репликира всяка една от опциите на предшественика си и има допълнителен GMT усложнение. B04 е включен в Chronomat GMT, с ограничен издание на продукта, и неговото малко по-малък мащаб братовчед Chronomat GMT 44. Най-новият 1 от калибри на Производство чрез Breitling носи идентифицират Breitling B05. Превъзходството на калибъра в 56-бижу може да бъде наличието на патентованата двоен диск земята системата време. Това наистина е следователно много по-подчертани само в Transocean Chronograph Unitime модел.
реплика TAG Heuer спорт часовници
реплика TAG Heuer Тарга Флорио часовници
реплика таг Монако часовници
реплика Tag часовници Ролекс
реплика дилър на часовника
реплика часовници пазаруват
реплика timewalker хронограф автоматични часовници
реплика timewalker Монблан часовници
Rolex вложка панел часовници
Rolex книги часовници